ZINDELIJKHEIDSBOX

Wij zijn Dustin en Janneke van de Sande. Ouders van 3 kinderen.
We zijn met Zindelijkheidsbox gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

Zelf hebben we in het begin ook met deze vragen geworsteld. Het gaf een onzeker gevoel, maar nadat we ons er in verdiept hadden, hebben we onze kinderen vanaf hun 2,5 jaar geleerd om zindelijk te worden.

In eerste instantie vinden mensen het best een gek gezicht, zo’n kleintje van 2 die zonder luier rondloopt. Maar waarom eigenlijk? We merken nu dat wij het juist gek vinden dat een kind van 3 nog in een luier rondloopt…

Toen wij daarover vragen kregen van onze vrienden en onze methode uitlegde, merkten we dat zij hierdoor ook succesvol waren.

Om meer mensen te kunnen helpen hebben we een box ontwikkeld waar alles in zit om je kind te helpen zindelijk te worden. Geen kind is hetzelfde, dus ook kun je online vragen stellen wanneer je het niet meer weet of er doorheen zit.