TUBAN

Tuban is een Poolse producent van creatief speelgoed.
Al meer dan dertien jaar creëren zij producten die vreugde brengen in het leven van hun kleine klanten, hun creativiteit stimuleren en volkomen veilig zijn voor hun gezondheid.

 

Het begon allemaal in 2009 met een unieke vloeistof voor grote zeepbellen, waarvan de eerste liters werden gemaakt in een klein thuislaboratorium. De effectiviteit van zijn eigenschappen, evenals de sterkte en indrukwekkende grootte van de resulterende bubbels, worden zelfs gewaardeerd door 's werelds beste makers van bubbelshows.
Dankzij de vloeistof hebben we het Guinness World Record drie keer verbroken in het aantal mensen dat opgesloten zit in een zeepbel. In 2012 waren het 125 mensen, de volgende was 193 en uiteindelijk in 2018 waren het 417 mensen!

 

Deze successen zijn een drijvende kracht geworden voor verdere actie. Sindsdien hebben ze een hele reeks kleurrijke slijmen, creatieve kits voor het maken van Tubi Gelli figuren, dynamic zand geliefd bij kinderen, een reeks cosmetica, waaronder met water afwasbare nagellak, multisensorisch schuim en vele andere producten aan ons assortiment toegevoegd.

 

Ze vertragen niet en werken elke dag aan het uitbreiden van hun creatieve aanbod. De producten van Tuban worden vervaardigd in Polen en beschikken over de nodige veiligheidscertificaten.

 

Ze worden niet alleen in hun land gewaardeerd, maar ook in 25 andere landen over de hele wereld, waaronder Canada, Korea en Japan.