WISSNER 

Al meer dan 45 jaar zetten wij ons in voor de ontwikkeling van didactisch betekenisvolle educatieve spelsets zodat kinderen spelenderwijs wiskunde kunnen leren en begrijpen met al hun zintuigen. We hechten veel waarde aan het feit dat al onze producten regionaal en duurzaam geproduceerd worden in ons familiebedrijf.

 

Didactisch zinvol les-/leermateriaal en leerspelsets op het gebied van wiskunde, allemaal onder onze richtlijn "Actief Leren".

 

Actief leren betekent voor ons dat we leren leuk maken en producten ontwikkelen die verschillende zintuigen aanspreken. Ons les- en leermateriaal traint een driedimensionale visie, kan gevoeld, begrepen en vergeleken worden en bevordert zo de individuele talenten van de kinderen. Zodat ze hun leren in eigen handen kunnen nemen en actief kunnen leren volgens hun behoeften - zien, aanraken en begrijpen.

 

Onze leer-/leerhulpmiddelen en educatieve speelsets maken multidimensionaal leren volgens Pestalozzi mogelijk en kunnen met elkaar worden gecombineerd - alles past bij alles!
Ze zijn logisch en op elkaar afgestemd qua grootte, breedte, kleur, volume en gewicht. Dit vergemakkelijkt uitgebreid leren en maakt het mogelijk om correlaties te identificeren. En zelfstandig ontwikkelde oplossingen zijn niet alleen leuk, maar ook enorm trots!