Inspire My Play

Inspire My Play staat bekend om het ontwikkelen van de PlayTRAY. Deze is speciaal ontworpen voor zintuiglijk spel. Met zijn vele functies is dit een geweldige speelbak, die je niet meteen na een keer spelen hoeft op te ruimen. Door de bijgevoegde deksel kun je hem met complete inhoud aan te kant zetten, om de dag erna weer verder te spelen. 

 

Inspire My Play vond het ook belangrijk dat de PlayTRAY dient als een flexibele speelplek. Daarom is de deksel ontworpen als tweede ondiepere speelmogelijkheid en bieden de uitneembare compartimenten meer speelmogelijkheden, evenals een plek om benodigdheden in op te bergen. 

 

Verder hebben ze hun collectie nog uitgebreid met allemaal handige attributen en tools die je samen met de PlayTRAY kan gebruiken.  Denk hierbij aan schepjes, bakjes met extra compartimenten, duplo/lego mat en nog veel meer. 

 

Inspire My Play is gepassioneerd door spel en de vele voordelen van zintuiglijk spel in de vroege kinderjaren. Zintuiglijk spel ontwikkelt probleemoplossende vaardigheden, redeneren, taal en fysieke vaardigheden, en biedt ook zoveel therapeutische voordelen voor jonge kinderen, vooral voor kinderen met extra behoeften. Zij zijn van mening dat zintuiglijk spel niet alleen moet worden gezien als een 'activiteit voor kleuters of kinderdagverblijven', maar ook een geweldige manier is voor ouders om thuis een band en herinneringen op te bouwen met hun kinderen.