LOGOBURG

Het houten speelgoed van LOGO-BURG gemaakt van natuurlijk materiaal bevordert creativiteit, vindingrijkheid, ruimtelijk zicht en coördinatie van bewegingen bij kinderen.

 

Met een set kan vrijwel elke ruimtelijke structuur worden gecreëerd uit de 5 componenttypes, van de eenvoudigste structuren tot de meest complexe structuren. Dankzij deze functie dient LOGO-BURG als ontwikkelingsspeelgoed dat zowel door jongere als oudere kinderen in de kleuter- en basisschoolklassen kan worden gebruikt. Tegelijkertijd stimuleert het de vindingrijkheid van kinderen, geeft het vorm aan hun ruimtelijke visie en is natuurlijk leuk. Oudere kinderen en speelse volwassenen kunnen er zelfs modellen van voertuigen en gebouwen mee maken, terwijl jongere kinderen een toren, hut, hek of doolhof kunnen bouwen.

 

Dankzij de uitsparingen in de balken kan de constructie niet uit elkaar vallen zoals normale bouwstenen. Het gevoel van succes is gegarandeerd.

 

Duurzaam speelgoed voor kinderen - dit is vrij van schadelijke stoffen en eerlijk vervaardigd speelgoed. Naast de productieomstandigheden en productkwaliteit zorgen we ervoor dat het speelgoed educatief waardevol en duurzaam is.