EATSLEEPDOODLE

Hier bij eatsleepdoodle maken we leuke, creatieve en leerzame cadeaus, van kussenslopen en dekbedovertrekken tot tafelkleden, placemats en etuis, allemaal om in te kleuren en te personaliseren met de meegeleverde uitwasbare stoffen pennen. Onze textielgeschenken zijn ontworpen om opnieuw te worden gebruikt, dus als je klaar bent voor het volgende kleuravontuur, stop je ze gewoon in een warme machinewas, de inkt verdwijnt (en van al het andere in de was ook!) Je bent klaar om gekleurd, ontworpen en gepersonaliseerd te worden - keer op keer!

 

Onze educatieve kleur- en leerillustraties zitten boordevol functies die je kunt ontdekken terwijl je kleurt - in leuke ontwerpen, waaronder wereldkaart, wereldvlaggen, heldinnen uit de geschiedenis, ruimteverkenner, sprookjes en legendes, vlinders, dinosaurussen, vijver en dieren in het wild en nog veel meer! Het zijn ook perfecte verjaardags- en kerstcadeaus, voor feesten en partijen, voor thuisonderwijs, klassikale lessen en knutselsessies!

 

Onze unieke geschenkcombinatie van educatie, duurzaamheid, plezier en herbruikbaarheid is enorm populair bij zowel ouders, leerkrachten als kinderen!