EEVEVE

'Wanneer praktische benodigdheden voor kinderen een aanvulling zijn op je interieur'

 

De producten van Eeveve zijn veelzijdig en beschermen je interieur op een stijlvolle manier. Tijdens de eerste jaren gaat uw kind op avontuur en prachtige ontdekkingsreis. In deze fase wil je minder zorgen maken en meer genieten. De producten van Eeveve dragen hieraan bij! Wanneer uw kind naast het proeven zijn eerste maaltijden ontdekt, wil het ook andere voedseleigenschappen ontdekken - voedsel als hoed of hoe lang het duurt om uw kostbare vloer te bereiken. Als je kind voor de eerste keer rechtop zit, is het geweldig als je vloer wat zachter wordt. Eeveve wil dat je ontspant en je kind de kans geeft om te experimenteren, te ontdekken en te spelen.

 

Eeveve is in 2019 opgericht door een Nederlandse familie die het interieur op een stijlvolle manier wilde beschermen tegen alle avonturen van het kleine meisje. Deze onvervulde behoefte geeft soms aanleiding tot de beste ideeën. Eeveve werd opgericht, vernoemd naar de kleine Evelyn (Eve). Wat begon als vloermat voor onder een kinderstoel, breidde zich binnen enkele maanden snel uit tot een compleet assortiment producten! Aan elke plek in huis werd gedacht. Wij streven naar de beste kwaliteit zodat de producten lang meegaan! Gedreven door passie komt het familiebedrijf tot leven door de ontwerpen te creëren en de juiste eigentijdse kleuren te kiezen. Iedereen heeft zijn eigen talent binnen het bedrijf, zodat we al onze dromen voor je kunnen waarmaken! 'Adventures hebben geen grenzen te ontdekken, en geniet van de tijd zoals het hoort”

 

De hoogwaardige Eeveve-speelmatten zijn ideaal voor alle fasen van het leven van je kind. Denk aan het oefenen van buiktijd, leren rollen, zitten en kruipen of als een veilige ondergrond voor tijdens het spelen. De prachtige ontwerpen van de speelmatten maken ze tot een echte toevoeging aan je interieur! De speelmat is ook gemakkelijk op te bergen omdat hij uit meerdere tegels bestaat.