IN A FLASHCARD

Door kinderen geleid spel om kernleerconcepten bij te brengen
Het In A Flash-concept is een educatief hulpmiddel ontwikkeld door Jodie Becker, een vertaler en toevallige expat uit Canada die met haar Nederlandse man, twee kinderen en vijf kippen in Nederland woont. Het concept is gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring in het direct werken met kinderen in verschillende functies, waaronder een van de toonaangevende tweetalige kinderopvangfaciliteiten in Nederland.

 

Tijdgebrek – een bekende uitdaging voor alle werkende moeders – was de drijfveer voor Jodie om de methode verder te ontwikkelen voor haar twee jaar oude dochter die door de kieren was gevallen tijdens de chaos van het ondernemerschap, het runnen van een huishouden en de zorg voor twee kinderen met ernstige allergieën en astma. Contact maken met haar dochter was al uitdagend genoeg, laat staan om educatieve concepten bij te brengen. Het spelen van georganiseerde spelletjes en activiteiten met een opstandige peuter putte hun beide energie uit - het werd werk en de verbinding viel weg tijdens deze geconcentreerde momenten.

 

Op dat moment kwam het allemaal terug in een enkel, wanhopig moment op een middag te midden van een vingerverf-gerelateerde meltdown - de kaarten, we hebben de kaarten nodig! Ze waren meteen een hit en in een werveling van passie en enthousiasme besloot Jodie haar leven te reorganiseren om het product op de markt te brengen. Nou, het is hier. Met de hulp van een fantastisch netwerk van geweldige vrouwen is de methode nu beschikbaar in de wereld en bij jullie thuis. Genieten!