Connetix

Connetix  werd in juni 2019 officieel gelanceerd door twee gezinnen die elkaar ontmoetten toen hun kinderen samen naar de basisschool gingen. Nadat ze hadden gezien hoe hun kinderen niet alleen genoten van het spelen met magnetische tegels, maar ook leerden terwijl ze dat deden, besloten ze hun eigen versie te maken die sterk en veilig was en tegelijkertijd duidelijkere brekingen bood dan de huidige tegels op de markt. 

 

Hun hechten veel waarde aan de kwaliteit.  De magnetische tegels zijn gemaakt van niet-toxisch ABS-plastic dat BPA-, lood- en ftalaatvrij is. Alle magnetische tegels zijn ook verzegeld en geklonken voor extra veiligheid en ons unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen creëert.

 

Ze passen goed binnen het open einde speelgoed. Open einde speelgoed helpt niet alleen de verbeeldingskracht en creativiteit van een kind te ontwikkelen, ze groeien ook met het kind mee naarmate ze leren en zich ontwikkelen en spelen meer geëvolueerd wordt. Een eenvoudige creatie ontworpen door een jonger kind kan veranderen in een gecompliceerde creatie die meer gedetailleerd is voor een ouder kind.

 

Connetix werd gelanceerd met het 62-delige Rainbow Starter pack en is nu trots om in de komende toekomst een breed scala aan exclusieve producten met meer innovatieve pakketten te presenteren!