JELLYSTONE DESIGNS

Jellystone Designs is een innovatieve marktleider die functionele, veilige en leuke siliconen bijtringen, speelgoed en kauwhangers voor kinderen maakt. Als originele en favoriete siliconen kauwontwerper van Australië, creëren we onze bijtringen, speelgoed en hangers voor kinderen die al hun zintuigen gebruiken om onze ongelooflijke wereld te verkennen en te begrijpen.

 

Onze 100% siliconen kauwproducten zijn ontworpen om hun verkenning en leren veilig te ondersteunen: ze ondersteunen en kalmeren wanneer het misschien maar al te groot en overweldigend lijkt. Claire is de drijvende kracht achter de steeds evoluerende innovatieve producten bij Jellystone Designs. Als moeder van drie jonge kinderen nam ze het merk Jellystone Designs in 2016 op zich als creatieve uitlaatklep, in de hoop dat het nieuwe mogelijkheden en balans zou brengen in het moederleven. Sindsdien is het merk aanzienlijk gegroeid: prijzen winnen voor hun originele producten, hun collectie voortdurend uitbreiden en hun fantastische team laten groeien.

 

Plezier, veiligheid en functionaliteit staan centraal in de collectie van Jellystone Designs. Claire spreekt voortdurend met ergotherapeuten, psychologen en experts om veilig siliconen speelgoed, bijtringen en sieraden te maken die baby's en kinderen overal ondersteunen om de wereld om hen heen te verkennen en ervan te genieten.